Skip to main content
Ring oss
+ 46 (42) 15 80 20
Maila oss
info@pfsystem.eu

Systemlösningar

PF System arbetar med ett funktionsfokus, det är där vår kunskap och styrka kommer in.
Med System syftar vi på helhetslösningar, vi levererar inte bara filter utan vi levererar en helhetslösning! Engagemang är nyckelord!

Det vi erbjuder är system optimerat för er process, detta kan innebära allt från sugpunkt till stofthanteringen, det system som vi anser med vår erfarenhet och kunskap passar bäst i er process är den som vi står för. Då energibesparingar är väldigt viktiga är vi även med och tar fram lösningar för värmeåtervinning och befuktnings anläggningar.

En del av vårt utbud:
Sughuvar – Kanalsystem – Föravskiljare – Stoftavskiljare – Fläktar – Stofthantering – Värmeåtervinning – Befuktnings anläggningar –Styrsystem – Industriella centraldammsugare – Stoftövervakningsutrustning med mera….

Balanserat kanalsystem

Ett balanserat kanalsystem är en kritisk faktor som kan ofta glömmas bort vid dimensionering av ett stoftavskiljning system. Höga krav ställs på filterenheter men det skall inte glömmas bort att ett balanserat kanalsystem har en viktig roll för att nå ett optimalt resultat.
Vi som systemleverantör vill alltid vara delaktiga i konfigurationen och förväntningar på hela systemet.
Förståelsen för systemets uppbyggnad är en självklarhet för oss.

Vi kan självklart hjälpa till och ge support för att balansera ett befintligt system då anläggningar och kravspecifikationer ofta ändras.
Osäker på om ditt system fungerar optimalt? Kontakta oss gärna för mer information.